Keçiören'de 23 Nisan'a yakışır kutlama Keçiören'de 23 Nisan'a yakışır kutlama

Yerinde ve hızlı çözüm ilkesiyle hareket eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşlarla bir araya gelerek Sincan’ın gelecek vizyonu, yatırım ve projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunmayı sürdürüyor. “Site Sakinleri Buluşmaları” ile vatandaşla bir araya gelen Başkan Ercan, 29 Ekim Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla hem hasbihal etti hem de görüşlerini dinledi.

thumbnail_site sakinleri buluşması (2)

Her meslekten ve kesimden vatandaşın katıldığı buluşmalarda Başkan Ercan’a doğrudan sorular yöneltilirken, beklentiler de dile getirildi. Tüm vatandaşları can kulağı ile dinleyen Başkan Ercan, söylenenleri tek tek not aldı. 2023 Türkiye Yüzyılı vizyonunun altını çizen Başkan Ercan, Sincan’ı geleceğe taşıyacak dev yatırımlar ve projeleri vatandaşlarla paylaştı. 

Çocukların da büyük bir ilgiyle etrafını sardığı Başkan Ercan, onlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Çocuklar ve gençler için yaptığı çalışmalarda bahseden Başkan Ercan, özellikle spor ve sanatla iç içe olmaları konusunda onlara tavsiyelerde bulundu.

thumbnail_site sakinleri buluşması (3)

Sincan’da yeni açılan kreşlere dikkat çeken Başkan Ercan, anneler ve çocuklar için yapılan bir dizi yatırımı da paylaştı, annelerin takdirini topladı.

Başkan Ercan “Site Sakinleri Buluşmaları” kapsamında hemşehrilerimizle bir araya geliyor, talep ve beklentilerini dinliyoruz. Samimi ve hoş sohbetleriyle bizleri bağrına basan güçlü destekleriyle her zaman yanımızda olan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş