Sina Osmanoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla gündemde yer aldı. Osmanoğlu, müzik dünyasının tanınmış isimlerinden Tan Taşçı ile yaşadığı iddia edilen bir mesajlaşma olayını takipçileriyle paylaştı.Sina Osmanoğlu (1)

Sina Osmanoğlu'nun paylaşımında, Tan Taşçı'nın kendisine "Tatlı şehzade, seni görmek için illa Amerika'ya mı gelmek gerekir?" şeklinde bir mesaj attığı iddia edildi. Bu iddia, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından konuşulmaya başlandı.Sina Osmanoğlu (3)

Ancak, olayın ardından Sina Osmanoğlu, yaptığı açıklama ile iddianın bir şaka olduğunu belirtti. Osmanoğlu, Tan Taşçı ile böyle bir mesajlaşmanın gerçekleşmediğini ve durumun espriden ibaret olduğunu ifade etti. Türkiye'deki menajerinin olayın ardından kendisini aradığını ve yüzlerce mesajın geldiğini belirten Osmanoğlu, paylaşımının bir şaka olduğunu vurgulayarak durumu açıklığa kavuşturdu.

Tan Tasci 1

Kahtalı Mıçe kansere yakalandı! Sağlık durumu... Kahtalı Mıçe kansere yakalandı! Sağlık durumu...

Tan Taşçı ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, Sina Osmanoğlu'nun açıklamalarının ardından olayın şaka olduğu yönündeki söylemler destek buldu.

Kaynak: Haber Merkezi