Mısırlı sevgilisi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, özel hayatına dair içerikleri artık paralı olarak göstereceğini duyurdu. Subaşı, bu hamlesiyle ülkemizde ücretli abonelik hakkı tanımlayacak olan ilk fenomen oldu.

seyma-subasi-abonelik-ucreti2

Yakında tekraradan nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabında yaptığı son duyuruya göre artık özel hayatına dair paylaşımları abonelik sisteminde para karşılığında sunacak.

seyma-subasi-abonelik-ucreti4

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Şeyma Subaşı, yayınladığı son hikayeye göre, bundan sonra özel hayatını abonelik satın alan takipçilerine paylaşacak. 

seyma-subasi-abonelik-ucreti3

Seyahatlerimden ve hayat yolculuklarımdan daha fazlasını görmek için" deyip takipçilerini abone olmaya çağıran Subaşı'nın özel hayatını takip etmenin bedeli ise aylık 66.99 TL.

Abonelik alanlar için Şeyma Subaşı, özel hayatından canlı videolar yayınlayıp özel fotoğraf ve hikayeler paylaşacağını söyledi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sırasında oldukça duyarsız kalan ve özel hayatından paylaşımlar yapmaya devam eden Şeyma Subaşı, o süreçte 400 binden fazla takipçi kaybetmişti.

Şeyma Subaşı, yakın zamanda Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturacak.