Yurttaşlar, sinemada izleyiciyle buluşacak olan Seviyorsan Git Ayrıl Bence filminin konusunu, Seviyorsan Git Ayrıl Bence filminin oyuncu kadrosunu, Seviyorsan Git Ayrıl Bence filminin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki Seviyorsan Git Ayrıl Bence filminin konusu ne? Seviyorsan Git Ayrıl Bence filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Seviyorsan Git Ayrıl Bence filminin ne zaman yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

SEVİYORSAN GİT AYRIL BENCE FİLMİNİN KONUSU NE?

"Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti Krizantem çay bahçesinin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı?

Her aşk biraz Komiktir, Arabesk Müzikali, Kadın Kafası ve Emlakçıyı Beklerken oyunlarının yazarı İrfan Kangı dan bu kez boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli bir dille anlatan tek perdelik bir komedi oyunu olan “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” hepimizin bir şekilde şahit olduğu aile içi uyuşmazlıkları sahneye taşıyor.

SEVİYORSAN GİT AYRIL BENCE FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Seviyorsan Git Ayrıl Bence filmi 11 Kasım Cumartesi günü izleyicileriyle buluşacak.

SEVİYORSAN GİT AYRIL BENCE FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yazan : İrfan KANGI

Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu

Yöneten:  Damla KAPTAN

Oyuncu:  Ufuk ÖZKAN , Rojda DEMİRER, Orçun KAPTAN

Fotograf: Emre MOLLAOĞLU

Afiş Tasarım: Fatih BOZ 

Yapım: 1 Nefes Yapım ve Organizasyon

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi 05