Fenerbahçe’de bir dönem genel sekreterlik görevinde bulunan ve şuan yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Bu gelişme sonrası Sevil Becan'ın hayatına ilişkin araştırmalar hız kazandı. Peki, Sevil Becan kimdir? Sevil Becan ne iş yapıyor? Sevil Becan'ın serveti ne kadar? Sevil Becan'ın eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Sevil Zeynep Becan Yüksek Divan Kuluşu

Sevil Becan kimdir?

Fenerbahçe’de bir dönem genel sekreterlik görevinde bulunan ve şuan yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Zeynep Becan lise eğitimini Erenköy Kız Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Almanya’daki Karlsruhe Teknik Üniversitesi’nde Makine Yüksek Mühendisi olarak tamamladı. Üniversite sonrasında ise Almanya’da yöneticilik yaptı.

Sevil Zeynep Becan Kimdir

Koç Holding merkezinde sürdürdüğü görevini müteakiben 1989-1994 yılları arasında sırası ile Pakistan ve Tayvan’da eşinin görevi nedeni ile bulunduğu ülkelerde Koç Grubu şirketlerinin tedarik aktivitelerini yürüttü. Türkiye’ye  döndükten sonra Henkel, Mc Donald’s, Metro Grubu, Tesco gibi büyük şirketlerde yönetici olarak çalıştı.

Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kimdir?

A W182976 01

A W182976 02

Kaynak: Haber Merkezi