Serpil Örümcer, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Serpil Örümcer kimdir? Serpil Örümcer nereli, kaç yaşında? Serpil Örümcer evli mi? Serpil Örümcer neden fotoğraflarını satıyor? Serpil Örümcer'in çocuğu var mı" sorularına yanıt arıyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir? Serpil Örümcer nereli, kaç yaşında? Serpil Örümcer evli mi? Serpil Örümcer neden fotoğraflarını satıyor? Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? İşte tüm merak edilenler...

Elif Berra Gökkır kimdir? Elif Berra Gökkır kimdir?

Serpil Örümcer

SERPİL ÖRÜMCER KİMDİR?

Serpil Örümcer, yeşilçam oyuncusu ve şarkıcısıdır. Gerçek ismi Orümcer'dir. 1967 yılında Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği güzellik yarışmasında 14 yaşında güzellik kraliçesi seçildi. Ardından bir yıl mankenlik yaptı. Örümcer, gece klüplerinde sahne almaştır.  Müziğe başladıktan sonra ve 5 albüm ve 7adet 45lik plak çıkarmıştır. İzmir Fuarı'nda 1969'da en büyük parayı alan sanatçıdır.

Serpil Örümcer 5

SERPİL ÖRÜMCER KAÇ YAŞINDA?

Serpil Örümcer, 8 Aralık 1952 tarihinde doğmuştur. Örümcer, 71 yaşındadır. 

Serpil Örümcer 3

SERPİL ÖRÜMCER EVLİ Mİ?

1972 yılında şarkıcı Berkant Akgürgen ile evlendikten sonra Berkant'ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayan Örümcer, zaman içerisinde şöhret olmuştur. Bir zamanlar bacaklarının güzelliğiyle adını duyurdu ve ünlü sanatçı Berkant'la dillere destan aşk yaşadı. Aşkları o kadar dillere destan olmuştu ki Sezen Cumhur Önal, çift için "Düğün Şarkısı" adıyla bir şarkı aranje etti. Çift, dönemin İstanbul Belediye Başkanı Fahri Atabey’in kıydığı nikáhın hemen ardından Hollanda Havayolları’yla Amsterdam’a uçtu. Serpil Örümcer’le Berkant’ın uçaktan inerken hostesle çektirdiği fotoğraf, yıllarca havayolunun reklamlarında kullanıldı. Ancak büyük aşk sadece 1 yıl sürdü. Kızı Fulya'ya hamileyken eşini terk ediyor. Bir günlük konser için gittiği Batman’da 10 gün kalınca tanıştığı Hasan Ölük ile evlendikten sonra işkenceye başladı. Raporlar alıp mahkemelerde günler geçiren Serpil Örümcer, bu evlilikten güçlükle kurtuldu. Tüm mal varlığını kaybetti. işportacılık yaptı, simit sattı.

Serpil Örümcer 2

SERPİL ÖRÜMCER'İN ÇOCUĞU VAR MI?

 Serpil Örümcer'in Fulya isimli bir kızı vardır. 

Serpil

Kaynak: Haber Merkezi