Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı sürüyor. Sezon başına Şenol Güneş ile başlayan siyah-beyazlı ekip daha sonra Burak Yılmaz ile yola devam etmişti.

burak şenol

Burak Yılmaz'ında istifasından sonra teknik direktör Rıza Çalımbay olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Rıza Çalımbay'ın görevine son verilmesinin ardından, Serdar Topraktepe dün akşam oynanan Hatayspor - Beşktaş maçında teknik direktör olarak çıktı.

Rıza Çalımbay Açıklama

Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu. Teknik direktörlük için en önemli aday Sergen Yalçın. 2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ın başında olan Sergen Yalçın, sezonu şampiyonluk ile tamamlamıştı. Peki, Sergen Yalçın Beşiktaş'a gelecek mi? İşte detaylar...

sergen yalçımn

Bülent Uygun: Galatasaray'la, Fenerbahçe'nin gücünü bilmeyen yoktur Bülent Uygun: Galatasaray'la, Fenerbahçe'nin gücünü bilmeyen yoktur

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'A GELECEK Mİ?

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Hatayspor karşısında alınan galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Sergen Yalçın Teknik Direktör

Feyyaz Uçar; "Teknik Direktör konusunda görüşmeler yapıldı. En doğru kararı vermek istiyoruz. Vaktimiz de çok fazla değil. Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz. Bu hafta içinde birkaç hocayla daha görüşeceğiz. Teknik Direktör adayları arasında Sergen Yalçın da var. İsim aslında söylememem gerekiyor ama Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." dedi.

sergen yalçın

Beşiktaş'ta yarın Feyyaz Uçar ile birlikte Samet Aybaba, Sergen Yalçın ile özel bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmeden çıkacak sonuca göre siyah-beyazlılar son adımı atacak.

Kaynak: Haber Merkezi