Show TV'de yayımlanan "Aile" adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşarak ekranlara geri dönen Serenay Sarıkaya'nın, önümüzdeki dijital platform projesi ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre, dizi yönetmenliğini Mert Baykal yapacak. Baykal en son olarak Netflix için "Sıcak Kafa" isimli diziyi yönetmişti. Aslen üç sezon sürecek şekilde düşünülen "Sıcak Kafa", olumlu eleştirilere rağmen ilk sezon sonrasında iptal edildi; ancak anlaşılan o ki Mert Baykal ve Netflix, yeni projelerle işbirliğine devam edecekler.

OYUNCU KADROSU VE DİZİ İSMİ HENÜZ NET DEĞİL

Şu an için kod adı "Kimler Geldi Kimler Geçti" olan fakat henüz resmi ismi ve konusu belirtilmeyen yeni dizide Serenay Sarıkaya'ya katılacak diğer oyuncular da şu anda bilinmiyor.

Başarılı aktris, "Şahmaran"ın ardından bir kez daha Netflix ile işbirliği yapacak ve Ece Yörenç'in kaleme aldığı senaryoyu canlandıracağı, adı henüz açıklanmayan dizide başrol oynayacak. Proje hakkında görüşmek için Serenay Sarıkaya ile buluşan Ece Yörenç, bu toplantının fotoğraflarını Instagram hesabında "Yine, YENİ, yeniden" notuyla paylaştı. İkili daha önce "Medcezir" dizisinde de çalışma fırsatı bulmuştu.

Editör: Rozita Hamidi Cizreli