Bir döneme sesi ve şarkılarıyla damga vuran şarkıcı Serdar Ortaç, son yıllarda sağlık sorunları ve borçlarıyla gündeme geliyor. Serdar Ortaç, TRT1'de yayınlanan 'Alişan ile Hayata Gülümse' programına konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan Serdar Ortaç ilk meşhur olduğu yılları ve sonradan yaşadığı çöküntüyü anlattı.

1200x627-serdar-ortacin-eski-esi-chloe-loughnana-bakin-kirmizilar-icinde-paylasti-yer-yerinden-oynadi-hem-yatak-odasindan-hem-banyodan-1641676534060

Kumar tutkusu yüzünden bankalara 10 milyon TL borcu olan ve bir süre önce bu borçlarını kapatan Ortaç bir itirafta bulundu: '35 sene kumar oynadım, kazananı görmedim'

serdar

Serdar Ortaç, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"İlk meşhur olduğum zaman rüyada gibiydim. Bir lisenin önünden geçerken, 'Serdar Ortaç' diye bağırmaya başladılar çok şaşırdım. Meşhur olduğumu anladım.

Gelecekle ilgili hiç plan yapmadım. Rahmetli babama dedim ki 'parayı koyacak yer bulamıyorum' o da bana 'oğlum bankaya yatır sana' dedi. O zaman bütün bankalarda param vardı. 'Sen onu da yiyeceksin' dedi. Ben o paranın biteceğine inanamazdım, demek ki oluyor. Paraya hiçbir zaman değer vermedim."

"ÖYLE BİR HAYAT YOK"

Programda şarkıcıya, “Bu hayatta seni en çok üzen olay ne?” sorusu soruldu. Ortaç, soruya şöyle yanıt verdi:

“Ölümler, çok para kaybetmem, çok kumar oynamam beni mahvetti. Şimdi yok ama çok geç oldu. Yemin ediyorum kazanamazlar. Pazartesi 1 kazanırsa çarşamba 2 kaybeder. Kendini kaybederse 10 gider. 10 lirayı geri almak için 10 senen gider. Hiç kimse kazanamaz, kazansam ben kazanırdım 35 senedir oynuyorum. İnsan sadece mesleğinden kazanır. Belki mesleğinden kazandığı az geliyor ama kumardan kazanamazsınız. En iyi evlerde oturdum, en iyi arabalara bindim. Her şeyin en lüksünü yaşadım. Öyle bir hayat yok. Kimseyi de kıskanmamak lazım.”

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya eleştirilerine sosyal medyadan ateş püskürdü Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya eleştirilerine sosyal medyadan ateş püskürdü

Serdar Ortaç sağlık sorunları yaşadığını da anlatarak "Sağlıklı olduğum günleri özlüyorum" dedi.

MS ATAĞI GELMEDİ

Artık sıkılıyorum, gençliğimi özledim ama buna alışacağız. Yeni MS atağı gelmedi, doktora gitmedim. Eski gibi bisiklete binemiyorum, bisiklet bana çok iyi geliyordu. Sahneye çıkınca her şeyi unutuyorum, sahne bana iyi geliyor.

Editör: Nisa K.