Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Senden Önce dizisine dair ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Senden Önce konusu nedir? Oyuncuları kimler? Senden Önce ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Yapımını D Media’nın üstlendiği Senden Önce’nin senaryosunu Başak Anigün kaleme alırken; yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstleniyor.

Senden Once Dizisinden Ilk Tanitim Yayinlandi 16687907 Amp

Sandık Kokusu 21. bölüm bu akşam! Sandık Kokusu 21. bölüm bu akşam!

SENDEN ÖNCE DİZİ KONUSU NEDİR?

Başarılı bir iş insanı olan Hakan’ın 6 aylık eşi İrem’le problemli evliliğiyle açılacak olan dizi geçmişlerinden derin bağları olan 2 kadının travmasını gözler önüne serecek.

SENDEN ÖNCE DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizide Alp Navruz “Hakan” karakterine, Sinem Ünsal “Merve” karakterine, Nilperi Şahinkaya ise “Sahra” karakterine  hayat verecek.

Nilperi Sahinkaya Sinem Unsal 3

Ali Gözüşirin (Kaan), Kadim Yaşar (Tahsin), Nalan Kuruçim (Semiha), Işıl Dayoğlu (Adalet), Uğur Biçer’in (Serdar) rol aldığı dizinin kadrosuna usta oyuncu Altan Erkekli ve Uğur Uzunel son olarak  dahil oldu. 

120512708 Altan Erkekli

SENDEN ÖNCE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Alp Navruz 2

Yapımını D Media’nın üstlendiği Senden Önce’nin senaryosunu Başak Anigün kaleme alırken; yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstleniyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Hazırlıkların büyük bir titizlikle sürdürüldüğü Senden Önce yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Kaynak: Haber Merkezi