Şahan Gökbakar'ın, sunucu Buket Aydın'ın "maddi durumu kötü biriyle birlikte olmam" açıklamalarını ti'ye almasının ardından ortaya çıkan tartışmalara, şimdi de şarkıcı Seda Akgül dahil oldu. Akgül, kendi sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Buket Aydın'a sert eleştirilerde bulundu.

Buket Aydın (3)

Şahan Gökbakar'ın ti'ye aldığı açıklamalara karşı yapılan bu sert çıkış, Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına bağlanan Buket Aydın'ın, Gökbakar'a karşı verdiği sert cevaplar sonrasında geldi. Sosyal medyada hızla paylaşılan video, Seda Akgül'ün "Senin  geçmişini ben en iyi bilirim Buket Aydın" ifadeleriyle başlıyor.

Suudi Arabistan'da ülke tarihinin ilk mayolu defilesi düzenlendi! Suudi Arabistan'da ülke tarihinin ilk mayolu defilesi düzenlendi!

Şahan

Videoda Akgül, Aydın'a yönelik sert eleştirilerde bulunarak, "Şahan Az bile yapmış, seninle ilgili gerçekleri bilmeyenler varsa ben anlatırım" dedi. Ayrıca, Aydın'ın kişisel hayatına dair iddialarda bulunan Akgül, sosyal medyada bu tartışmanın daha da büyümesine neden oldu.

Kaynak: Haber Merkezi