Ak Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın sosyal medyada ıstakoz paylaşımı yapması üzerine;

"MUHALAEFET VE İKTİDARDAN TEPKİ GECİKMEDİ"

Bursalı'nın bu paylaşımı X'te de tepki çekti. Hızla yayılan fotoğrafa muhalif hesaplar Türkiye'deki enflasyonist ortama ve hayat pahalılığına atıf yaparak tepki gösterdi. İktidarı destekleyen hesaplardan ise 'Biz seçimi bu nedenle kaybettik' yorumları yapıldı. 

Öte yandan paylaşımın seçimden hemen sonrasına denk gelmesi ise manidar karşılandı. 

Fatih Ataylı'dan da yorum gecikmedi: Monaco Yat Kulübü'nde'ıstakoz' görseline ilişkin olarak "Benim hala merak ettiğim bunun yanında hangi şarabı içtikleridir. Öyle ya bu ıstakoz öyle kuru kuru yenmez" ifadelerini kullandı.

Bunun ardından vatandaşlar arama motorlarında Şebnem Bursalı Kimdir? Şebnem Bursalı evli mi? Şebnem Bursalı eşi kimdir? Şebnem Bursalı babası kimdir? sorularının cevaplarını merak edip araştırdılar.işte merak edilen o detaylar...

PEKİ ŞEBNEM BURSALI KİMDİR?

Şebnem Bursalı 13 Haziran 1972 Aydın doğumludur.

 Türk gazeteci ve TV programcısı. Adalet ve Kalkınma Partisi 28.dönem milletvekilidir.

HAYATI VE KARİYERİ

Türk gazeteci ve TV programcısı Şebnem Bursalı, 13 Haziran 1972 tarihinde Aydın'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Kariyerine 1 yıl boyunca TRT'de çalışarak başladıktan sonra Sabah Grubu'na geçti. Sabah Grubu bünyesinde 14 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulundu. Ardından Takvim gazetesinin Ankara Temsilciliği görevine atanarak bu alandaki deneyimini artırdı. Daha sonra 10 yılı aşkın bir süre boyunca Yeni Asır gazetesinde hem yazı işleri hem de Ankara Temsilciliği görevlerini üstlendi. Sabah Grubu'nun Yayın Grubu Başkanı olarak seçilerek İzmir'e yerleşti.

Şebnem Bursalı, 2023 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) İzmir milletvekili olarak seçildi ve 28. dönem milletvekili olarak göreve başladı.

ŞEBNEM BURSALI'NIN BABASI KİMDİR?

Orhan Bursalı'dır. Türk gazeteci, köşe yazarı.  

Celal Başlangıç kimdir? Celal Başlangıç neden öldü? Celal Başlangıç kimdir? Celal Başlangıç neden öldü?

ŞEBNEM BURSALI'NIN EŞİ KİMDİR?

 Şebnem Bursalı’nın evli olup olmadığıyla ve evliyse de kiminle evli olduğuyla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır.
 

Kaynak: Haber Merkezi