Süper Lig’in 4’üncü haftasında Samsunspor ile İstanbulspor maçı 3 Eylül Pazar günü başladı. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’ndaki karşılaşma devam ederken maç iptal edildi. Peki, Samsunspor - İstanbulspor maçı iptal! Samsunspor - İstanbulspor neden ertelendi? Samsunspor - İstanbulspor maçı ne zaman, kaçta? İşte tüm merak edilenler...

SAMSUNSPOR - İSTANBULSPOR MAÇI NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Süper Lig’in 4’üncü haftasında Samsunspor, sahasında İstanbulspor’u konuk etti. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 19:15’te başlayan maç, sağanak yağış engeline takıldı.Samsunspor-İstanbulspor maçı neden ertelendi Samsunspor-İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak Karşılaşma yarıda kaldı. 

maç-3
Karşılaşma sağanak yağışın şiddeteini artırmasıyla 12’nci dakikada durdu. Saha zeminin su ile kaplı olması üzerine hakem Burak Şeker topu bir kaç kez havaya attı. Top yerde sekmeyince iki takım teknik direktörü ile görüştü. İki takım futbolcuları ve hakemler soyunma odasına giderken saha temizleme işlemleri başlatıldı.

Samsunspor ile İstanbulspor maçı ne zaman?
Ertelenen Samsunspor-İstanbulspor maçının tarihi henüz belli olmadı. Konuyla ilgili TFF'den açıklama geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda? Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.