FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Şahane Hayatım dizisi konusuyla izleyicileri ekran başına kitliyor. Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği Şahane Hayatım'ın kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimler yer alıyor. Bugün 10. bölümü yayınlanması gereken dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Yeni bölümü merakla bekleyen izleyciler, " Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü neden yok? Şahane Hayatım 10. bölümü neden yayınlanmadı? Şahane Hayatım dizisinin günü mü değişti? Şahane Hayatım bitti mi" sorularını araştırmaya başladı. İşte tüm merak edilenler...

şahane hayatım 5

Kan Çiçekleri 320. bölüm yayınlandı Kan Çiçekleri 320. bölüm yayınlandı

ŞAHANE HAYATIM YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

AY Yapım'ın dizisi olan Şahane Hayatım, bu hafta izleyicinin karşısına yeni bölüm ile çıkmayacak. Dizinin 10. bölümü 10 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünün yetişmediği için bu hafta izleyici ile buluşmadığı söylenmektedir. 

şahane hayatım 2

ŞAHANE HAYATIM 10. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizini yeni bölümü önümüzdeki hafta 10 Ocak Çarşamba günü yayınlanacağı düşünülmektedir. 

şahane hayatım fragmanlar

ŞAHANE HAYATIM DİZİSİNİN GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ?

FOX TV ve AY Yapım, bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Dizinin aynı gün ve saatinde devam edeceği düşünülüyor. 

şahane hayatım fragman

Kaynak: Haber Merkezi