Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan iş insanı Sadettin Saran'ın özel hayatı merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Sadettin Saran'ın eski eşi Emek Külür kimdir? Emek Külür kaç yaşında, nereli? Emek Külür ne mezunu? Emek Külür ne iş yapıyor? Emek Külür'in ilk eşi kimdir? Emek Külür ve Saddettin Saran neden ayrıldı? Emek Külür'ün sevgilisi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki,  Sadettin Saran'ın eski eşi Emek Külür kimdir? Emek Külür kaç yaşında, nereli? Emek Külür ne mezunu? Emek Külür ne iş yapıyor? Emek Külür'in ilk eşi kimdir? Emek Külür ve Saddettin Saran neden ayrıldı? Emek Külür'ün sevgilisi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Emek Külür Sadettin Saran 1

EMEK KÜLÜR KİMDİR?

Emek Külür, 5 Eylül 1971 tarihinde Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. 1994 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olan Emek Külür, İmplant konusunda New York Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde uzmanlık eğitimi aldı.

Emek Külür Sadettin Saran 4

Amerika Birleşik Devletleri'nde, New York Üniversitesi İmplant Diş Hekimliği Bölüm Başkanı Dr. Denis Tornow'un Özel Kliniğinde İmplant ve Estetik Diş Hekimliği Asistanlığı yaparken, aynı zamanda Brookdale Hastanesi Ağız, Diş ve Ortodonti Bölümünde Dr. Norman Cranin ile çalıştı.

Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk kimdir? Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk kimdir?

Emek Külür Sadettin Saran 2

Türkiye'ye döndükten sonra İstanbul Amerikan Hastanesi'nde diş hekimi olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Kadıköy Şifa Hastanesi ve Memorial Hastanesi'nde diş klinikleri kuruculuğunu yapan Emek Külür, 2007 yılından beri klinik çalışmalarını Nişantaşı Smile Institute'ta gerçekleştirmektedir.

Emek Külür Sadettin Saran 5

EMEK KÜLÜR'ÜN İLK EŞİ KİMDİR?

Emek Külür'ün ilk eşi Behzat Külür'dür. Behzat Külür uçak kazasında vefat etmiştir.

Emek Külür Sadettin Saran 3

EMEK KÜLÜR VE SADETTİN SARAN NEDEN AYRILDILAR?

Emek Külür ve Sadettin Saran'ın boşanma sebebinin kıskançlık olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi