Galatasaray'ın futbolcusu Sacha Boey'in takımdan ayrılacağı iddia edildi. Peki, Sacha Boey Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Sacha Boey hangi takıma transfer olacak? İşte detaylar...

Okan Buruk: "Kendi performansımızın çok altında kaldık" Okan Buruk: "Kendi performansımızın çok altında kaldık"

boey

Galatasaray'daki başarılı performansıyla beğeni toplayan Sacha Boey ile ilgli bomba bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray Yönetimş Fransız sağ bekin maaşına zam yaparak sözleşmesini uzatmak istiyor.  Sacha Boey'in serbest kalma maddesini 25 milyon Euro'ya çıkarmayı planlıyordı.

boey4

Fakat Fransız oyuncudan olumsuz yanıt geldiği iddia edildi. Boey'un yönetime, maaşıma zam yapılmasını kabul etti. Ancak Takvim'in haberine göre kontrat süresinin uzatılmasını ve serbest kalma maddesinin koyulmasını istemediğini ifade edildi.

boey2Sacha Boey'in  Galatasaray ile olan kontratı 2025 yılına kadar devam ediyor. 22 yaşındaki futbolcu gelecek sezon kontratının son senesine girecek. Bu sebeple yönetim, oyuncunun fiyatının düşüceğini düşünüyor. Kurmayların Fransız yıldızı ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Yıldız oyuncu Galatasaray formasıyla şu ana kadar 61 maça çıktı.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar