Ruben Vardanyan yakalanmasından sonra eşi Ruben Vardanyan, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Ruben Vardanyan eşi kimdir?  Veronika Zonabend kimdir? Veronika Zonabend kaç yaşında, nereli? " soruları aratılıyor. Peki,Ruben Vardanyan eşi kimdir?  Veronika Zonabend kimdir? Veronika Zonabend kaç yaşında, nereli?  İşte tüm merak edilenler...

Veronika-Zonabend

25 Mayıs 1968 tarihinde doğmuştur.  Ruben Vardanyan'ın eşidir.

Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez'in eşi kimdir? Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez'in eşi kimdir?

Veronika Zonabend, yatırımcı oalrk tanınır. Ermenistan'da bulunan UWC Dilijan College'ın Kurucu Ortaklarından biri ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

 Eşi Ruben Vardanyan ile birlikte RVVZ Aile Vakfı, IDeA Sosyal Vakfı ve Scholae Mundi Vakfı'nın kurucularıdır. Bu vakıflar, Rusya ve Ermenistan'da kalkınma projelerini uygulamaktadır. Veronika aynı zamanda UWC International (UK) Hayır İşleri Komitesi'nde, American University of Armenia ve Teach for Armenia Eğitim Vakfı yönetim kurullarında görev yapmaktadır.

6ef6108f_ruben_and_veronika_560x320

2000'li yıllarda girişimci olarak, konaklama, film dağıtımı ve yapımı gibi çeşitli sektörlerde projeler üstlendi. Bu projeler arasında 2009 Cannes Festivali'ni kapatan "Coco Chanel & Igor Stravinsky" filminin yapımcılığı da bulunmaktadır.

1993 yılında Tveruniversal Bank'ın Döviz Bölümü Başkan Yardımcısı oldu. Moskova Havacılık Enstitüsü'nde hava araştırmaları alanında eğitim aldıktan sonra kariyerine Rusya'daki bir Havacılık Elektronik Araştırma Enstitüsü'nde başladı.

Editör: İrem Akbaş