Beşiktaş'ta teknik direktörlük arayışı hız kazandı. Takımın başına kimin getirileceği merak konusu olurken Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacağı iddiaları gündemdeki yerini aldı. Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Mynet Spor'a konuşan Rıza Çalımbay, flaş açıklamalarda bulundu.

rızaaaa5

Beşiktaş yönetiminin kendisine teklif yapması halinde kabul edeceğini söyleyen Rıza Çalımbay, "Ben kariyerim boyunca yalnızca Beşiktaş'ta forma giydim ve sporculuk hayatıma orada başladım. Beşiktaş benim evim. Böyle bir teklif gelmesi halinde seve seve kabul ederim." açıklamasını yaptı.

Dursun Özbek: "Şu anda ilgilendiğimiz konu şampiyonluk" Dursun Özbek: "Şu anda ilgilendiğimiz konu şampiyonluk"

rızaaa3

Şenol Güneş'in istifa kararını değerlendiren Rıza Çalımbay, "Bu konunun iç yüzünü ben bilemiyorum. Takımın içinde ben yoktum ve yaşananları bilmiyorum. İstifa ettiğine göre mutlaka bir sıkıntı olmuştur." dedi.

rızaaa2

Beşiktaş yönetiminin şu an için kendisine ulaşmadığını açıklayan Rıza Çalımbay, "Beşiktaş yönetiminden şu an için bana bir teklif gelmedi. Zaten olay çok taze." dedi.

Teknik direktör yardımcılığı konusunda Burak Yılmaz ile çalışabileceğini söyleyen Çalımbay, "Tabii ki Burak Yılmaz ile çalışırım. Kendisi zaten benim eski öğrencim ve onu çok başarılı buluyorum. Göreve geldiğim takdirde Burak Yılmaz ile çalışmak isterim." ifadelerini kullandı.

rızaa1

Beşiktaş'ın bu sezonki performansını değerlendiren Rıza Çalımbay, "Söylediğim gibi, takımın içinde olmadığım için problemin ne olduğunu bilemiyorum. Oyuncular belki istenilen düzeyde gelişmemiştir. Yeni transferler uyum sağlayamamıştır... Birçok etken olabilir." diyerek sözlerini noktaladı.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar