Netflix'in yeni mini dizisi Ripley, gerilim ve hırsızlık dünyasına eşsiz bir bakış sunuyor. İşte bu heyecan verici yapımın merak uyandıran detayları:

Ripley Filmm (2)

Ripley filminin konu nedir?

Tom Ripley'in hikayesi, Patricia Highsmith'in ikonik suç romanlarından biri olan "Yetenekli Bay Ripley"den uyarlanıyor. Hırslı ve kurnaz bir dolandırıcı olan Ripley, zenginlerin ayrıcalıklı dünyasına giriş yapmak için İtalya'da sıra dışı bir iş alır. Ancak istediği yaşamı elde etmek için yalanlarla dolu bir ağ örmek zorundadır. Başlangıçta basit bir dolandırıcı olarak tanıtılan Ripley, zamanla tam teşekküllü bir seri katil haline gelir.

Ripley Filmm (5)

Ripley filminin Oyuncuları kimdir?

Başrolde, "Fleabag" ve "Sherlock" gibi yapımlardan tanıdığımız yetenekli oyuncu Andrew Scott, Tom Ripley'i canlandırıyor. Scott'a Dakota Fanning ve Johnny Flynn gibi deneyimli oyuncular eşlik ediyor.

Ripley Filmm (3)

Ripley filmi gerçek hikaye mi?

Ripley'in temeli Patricia Highsmith'in kaleme aldığı roman serisine dayanıyor. Ancak karakterin yaratıcısı Highsmith, eserlerini tamamen kurgusal bir evrende şekillendirirken, Ripley'in hikayesi gerçek yaşam olaylarına dayanmıyor.

Ripley Filmm (4)

Ripley filmi Gösterim Tarihi nezaman?

Heyecanla beklenen Ripley mini dizisi, 4 Nisan 2024'te yalnızca Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak. Sekiz bölümlük dizi, seyircilere Patricia Highsmith'in çarpıcı evreninde unutulmaz bir yolculuk vadediyor.

Ripley Filmm (1)

Gaddar 14. bölüm bu akşam! Gaddar 14. bölüm bu akşam!

Dizinin senaristi ve yönetmeni Oscar ödüllü isimlerden biri olan Steve Zaillian. Sharon Levy ise dizinin showrunner'ı olarak görev yapıyor. Yürütücü yapımcılar arasında Zaillian'ın yanı sıra Garrett Basch, Philipp Keel, Guymon Casady ve Ben Forkner gibi deneyimli isimler bulunuyor.

Ripley, izleyicilere gerilim dolu bir maceranın kapılarını aralıyor. Patricia Highsmith'in edebi dünyasından uyarlanan bu dizi, unutulmaz karakterleri ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. 4 Nisan'da Netflix'te başlayacak olan Ripley, gerilim ve hırs dolu bir serüven vaat ediyor. Hazır olun, çünkü Ripley, sizi alışılmadık bir yolculuğa davet ediyor!