Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sağlıktan spora, müzikten el becerilerine, Kur’an-ı Kerim ziyafetinden İslami konulara kadar birçok etkinliğin yapıldığı ve çay, simit, poğaça ve çorbanın ikram edildiği Dede-Torun Evleri'ndeki büyükleri ziyaret etmeye devam ediyor.

A W156227 02Dede-Torun Evleri'ne gelen ağabeyleri en iyi şekilde ağırladıklarını ifade eden Başkan Çetin, ‘‘Dede Torun Evlerimizi kullanan ağabeylerimiz için her gün alanında uzman kişiler tarafından spor, sağlık, kahramanlık türküleri, tasavvuf musiki dinletisi, kültür gezileri gibi birçok aktivite düzenleniyor. Bizler de her fırsat bulduğumuzda Dede-Torun Evlerimizdeki ağabeylerimizle bir araya gelerek ilçemiz hakkında fikirlerini alıyoruz. Onların hayat tecrübesi ve fikirleri bizim için çok kıymetli.

A W156227 03

Mansur YAVAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı Mansur YAVAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Zamanın su gibi akıp geçtiği Dede-Torun Evlerimize tüm büyüklerimizi bekliyoruz’’ dedi.
Yavuz Sultan Selim Dede-Torun Evi’ndeki dedeler, kendilerine sunulan hizmetlerden dolayı Çetin’e teşekkürlerini ileterek, yaklaşan yerel seçimlerde başarılar diledi.

Kaynak: İHA