Temizlik sektörü, fuarda yeniliklerle öne çıktı Türkiye’nin temizlik sektöründeki en yeni ürün ve hizmetlerinin sergilendiği ProClean Expo 2025 Türkiye Endüstriyel Temizlik Fuarı, ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla açıldı.

Proclean Expo 2025 (1)

55 firma katıldı Ankara Kuru Temizleyiciler, Çamaşır ve Halı Yıkayıcıları Esnaf Odası öncülüğünde düzenlenen fuara, Ankara başta olmak üzere çeşitli illerden 55 firma katıldı. Uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalar da stant açarak ürünlerini tanıttı.

Çankaya’da futsal maçıyla şiddete karşı dayanışma mesajı
Çankaya’da futsal maçıyla şiddete karşı dayanışma mesajı
İçeriği Görüntüle

“Her yıl devam edecek” Oda Başkanı Cengiz Temel, “Ankara’da ilk fuarımızı gerçekleştirmenin heyecanı içerisindeyiz. ProClean Expo isim hakkını aldık, bundan sonra her yıl sektörümüzü buluşturacağız” dedi.

Proclean Expo 2025 (4)

Sektör temsilcilerinden destek mesajı TESİYAD Başkanı Hasan Şişli, fuarın sektörün kurumsallaşmasına katkı sağlayacağını belirtirken; ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, “Fuarda sergilenen ürünler sektörün yenilikçi ve dinamik yapısını ortaya koyuyor” dedi. TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ise, “Temizlik sektörünün dünyada önemli bir noktaya geldiğini görmekten gurur duyduk” ifadelerini kullandı.

Renkli açılış Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Ankara Kulübü Derneği Seymenlerinin gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Katılımcılar fuar alanını gezerek ürün ve hizmetleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Proclean Expo 2025 (3)

Fuar 14 Aralık’ta sona erecek 12 Aralık’ta başlayan ProClean Expo 2025, 14 Aralık Pazar akşamı kapanış töreniyle sona erecek.

Kaynak: Haber Merkezi