Bugün televizyonda hangi filmler var? 26 Temmuz 2024 Bugün televizyonda hangi filmler var? 26 Temmuz 2024

Prens dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı ve hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı. MGX Film imzası taşıyan yapım, ilk bölümüyle 16 Haziran 2023'te izleyicilerle buluşmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Şimdi ise, uzun zamandır beklenen 2. sezonun afişi yayınlandı ve yeni bölümlerin 9 Nisan'da izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Prens 2. Sezon

Giray Altınok'un canlandırdığı Prens karakteri ve renkli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, komedi unsurlarını Ortaçağ krallığı Bongolia'nın hikayesiyle birleştiriyor. Senaryosunu Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuklarını ise Bülent İşbilen ve Gökdeniz Uslu paylaşıyor.

Prens1 (2)

İlk sezonunda büyük beğeni toplayan Prens, sanat üretim teknolojisinin son yeniliklerinden faydalanarak tarihi stüdyo ortamlarını canlandırmıştı. Dizi, Türkiye'de nadir kullanılan Virtual stüdyo sistemiyle çekilmiş olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. İlk sezonun ardından gelen olumlu geri bildirimler doğrultusunda ikinci sezonun çekimlerine hızla başlanmış ve izleyiciler için daha da eğlenceli ve heyecan verici bir sezonun kapıları aralanmıştı.

Prens1 (1)

Prens dizisinin ikinci sezonunda da Giray Altınok'un yanı sıra Ceyda Düvenci, Serdar Orçin, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Hüseyin Avni Danyal gibi usta oyuncuların yer alacağı belirtiliyor. Bu sezonun, ilk sezonda olduğu gibi izleyicilere bol kahkaha ve unutulmaz anlar yaşatacağı kesin gibi görünüyor.

Prens1 (3)

Prens dizisinin merakla beklenen 2. sezonuyla ilgili detaylı bilgilere ve yeni bölümlere kavuşmak için 9 Nisan'daki yayın tarihini şimdiden takvimlere işaretleyin!

Kaynak: Haber Merkezi