Proje kapsamında 40 genç, ekip çalışması, liderlik ve iletişim alanlarında eğitim almaya başladı. Katılımcılar, uygulamalı ve teorik olarak hazırlanan oturumlarda kişisel gelişimlerini desteklemenin yanı sıra takım içinde etkin iş birliği kurma becerilerini de geliştirme imkânı buluyor.

Power Of Team (2)

Ankara'da 64 yaşındaki kadını dolandıran şüpheli yakalandı
Ankara'da 64 yaşındaki kadını dolandıran şüpheli yakalandı
İçeriği Görüntüle

Gençlik Merkezi'nde “Power of Team” heyecanı

Program, ICF’in uluslararası düzeyde tanınan unvanlarından olan PCC (Profesyonel Sertifikalı Koç) sahipleri Dilek Abuşoğlu ve Feyza Ökmen ile MCC (Usta Sertifikalı Koç) unvanlı, ICF İç Anadolu Bölge Sorumlusu Mehmet İşgüzar tarafından yürütülüyor. Deneyimli koçlar liderliğinde gençler, yıl boyunca sürecek oturumlara katılarak takım çalışması konusunda derinlemesine bilgi ve deneyim kazanacak.

Power Of Team (1)

İki grupta yıl boyunca sürecek

Katılımcılar, 20 kişilik iki ayrı grup halinde yıl boyunca eğitimlere devam edecek. Takım koçluğu projesinin, yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. Proje, gençlerin hem bireysel hem de sosyal becerilerini artırmayı, onları ekip çalışmasına uygun bireyler haline getirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi