Yaz başından bu yana Polatlı’da asfaltlama, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri hafta başından bu yana 1600 Ton sıcak asfaltı yollarla buluşturdu.

‘Yolunuz hep açık olsun diye’ parolasıyla her gün başka bir mahallede çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi Ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilen Fatih Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallesi’nin önemli bir bölümü tamamen yenilendi. Asfaltlama, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın talimatıyla şehrin dört bir yanında yolları sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde yürütülen asfaltlama çalışmaları; mahallelerin yanı sıra şehir merkezinde de eş zamanlı olarak sürüyor.

Fatih Mahallesi'nde Şahin Caddesi, Nilgün Caddesi ve Ortanca Sokak, Mehmet Akif Mahallesi'nde ise Bostan Sokak, Canbaz Sokak, Ferman Sokak, Nihal Sokak ve Koza Sokak Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarıyla tamamen asfaltlandı. Haziran Ayı’ndan bu yana var gücüyle mahallelerde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri eş zamanlı olarak şehir merkezinde bulunan yollarda bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor. Program dahilinde Polatlı’nın tüm mahallelerinde yollar sıcak asfaltla kavuşuyor. Hummalı çalışmalarıyla vatandaşın takdirini toplayan ekipler çalışmalarına Şehitlik Mahallesi, Şentepe Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde devam edecek.

Editör: TE Bilisim