Çok güçlü bir kadın olan Pınar İpek'in özel hayatı merak ediliyor. Yurttaşlar, Pınar İpek kimdir? Pınar İpek nereli, kaç yaşında? Pınar İpek nereli, kaç yaşında" sorularına yanıt arıyor. Peki, Pınar İpek kimdir? Pınar İpek nereli, kaç yaşında? Pınar İpek nereli, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

PINAR İPEK KİMDİR?

Pınar İpek, 1987 yılında Ankara Etimesgut İlçesi'nde dünyaya geldi. Pınar İpek, 37 yaşındadır.  Pavyonlarda çalışan Pınar İpek, hayat hikayesini "Şehir Söner Biz Yanarız" adlı belgeselde anlattı. Genç kadın küçük yaşında istismara maruz bırakıldığını, pavyonda çalıştırılmak için kaçırıldığını duyurdu. Zor yaşamında dimdik ayakta kalan Pınar İpek'in belgeselde anlattığı bazı bilgiler şu şekilde:

Neslihan Yargıcı kimdir? Neslihan Yargıcı kimdir?

"Annem ev hanımı babam ise askeri personeldi. Biz üç kardeştik. Babam sorunlu bir insandı, alkolikti. Maaş aldığında eve gelmeyen bir adamdı. Alkol aldığında yaptıklarını unutan bir insandı. Düzgün, huzurlu bir ailemiz yoktu. Eve sık gelmezdi, geldiğinde şiddete maruz bırakılırdık. Ben aileme yardımcı olmak için 6 yaşında çalışmaya başladım.  Geceleri inşaattan odun çalardım. Anneme yardımcı olmaya çalışırdım. Sabahları marketlerin çöpe attığı yiyecekleri toplamaya giderdim. Bir gün esnaf ağabeylerimiz beni fark ettiler. Bana, 'Gel yemek toplama arkada ısın' diyip beni elle taciz ettiler. Susmayı o zaman öğrendim. Okuldan sonra eczanede çalışırdım, bulaşıkçılık yapardım. Başarılı bir öğrenciydim ama sorunlarımız vardı. Yarı zamanlı olarak birçok yerde çalıştım. Ortaokul zamınında iyi bir puan aldım ve annem beni süper liseye yazdırdı. Ancak yoksulluk hiç yakamızı bırakmadı. Kendimi bildim bileli çalışıyorum.  Bir gün kardeşimin doğum günüydü. Bizim hiç doğumgünümüz kutlanmamıştı. Kardeşimin doğumgününü kutlamak istedim. Arkadaşımın patronundan avans istedim. Adam bana temizlik işi yaptırdı ve avans verdi. Adamın bana göz koyduğunun farkında değildim. Arkadaşımı işten çıkarıp beni işe aldı. Birgün okulun önüne bir araba gelmiş o adam gelmiş. Beni kandırıp arabaya bindirildim. Tecavüze uğradım. Şiddete uğradım. Bu durumu yine kimseye söyleyemedim. Vucudümda kırıklar vardı. Bu tecavüzden hamile kalmışım. Bu adamı yeniden buldum. Bu çocuğu merdiven altı bir yerde aldırdım. Beni tehdit etti, kurtulamadım. Okuldan sonra çalışıyorum çalıştığım paranın da yarısını alıyor. Bu durum mahallede de duyulmuş. Babam beni evden attı. Amcama gittim. O evde tanıştığım Ahmet isimli kişi beni dinledi, seni kurtarıcam dedi. Biz İstanbul'a kaçtık. İlk zamanlar iyiydi ama sonra bu adam da beni para karşılığında sexe zorladı. Yine susmak zorunda kaldım"

Kaynak: Haber Merkezi