Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenrebahçe, Fred (2) ve Batshuayi'nin golleriye Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Trabzonspor'un gollerini Enis Bardhi ve Trezguet kaydetti. Sarı-lacivertli ekbin galibiyet sevinci sırasında sahaya bazı taraftarlar girdi. Maçın ardından yaşanan saha olayları büyük yankı uyandırdı. Yaşanan olayların ardından gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi. Peki, PFDK sevkleri ne zaman açıklandı mı? PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Tff-2

PFDK sevkleri ne zaman açıklanacak?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun PFDK sevlerini Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların kapsamlı inceleme yapılması sebebiyle ilerleyen günlerde açıklanacak. PFDK kararları açıklanınca habere eklenecektir.

tff

Abdullah Avcı: “Performansımızın çok altında kaldık” Abdullah Avcı: “Performansımızın çok altında kaldık”

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı saha olayları

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Trabzonspor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli futbolcular, sahanın ortasında toplandı ve galibiyeti kutladı. Bu sırada bordo-mavili taraftarlar sahaya girdi.

A W165780 01

Daha sonra Trabzonsporlu taraftarlarla, Fenerbahçeli futbolcular arasında gerginlik yaşanırken, güvenlik güçleri olayları engellemekte zorlandı. Fenerbahçeli futbolcular olayların ardından soyunma odasına doğru gitti.

Kaynak: Haber Merkezi