Pelit Çetesi Bakan Ali yerli kayanın açıklamarından sonra, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Pelit Çetesi kimdir? Pelit Çetesi lideri kimdir? Pelit Çetesi hangi suçları işlemiştir." soruları aratılıyor. Peki, Pelit Çetesi kimdir? Pelit Çetesi lideri kimdir? Pelit Çetesi hangi suçları işlemiştir. İşte tüm merak edilenler...

tutuklama1

PELİT SUÇ ÖRGÜTÜ:  

İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda 25 şüpheli şahıs yakalandı!

tutuklama2


İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca Pelit Çetesi olarak bilinen, liderliğini Rıfat Albayrak’ın yaptığı organize Suç Örgütü üyelerine yönelik  operasyon düzenlendi.
Ormanlık alanlarda kesim yapmak suretiyle açtıkları arazileri usulsüz şekilde düzenlenen belgelerle vatandaşlara satarak, Rüşvet, Nitelikli Dolandırıcılık ve Orman Kanununa Muhalefet suçlarını örgütlü olarak işlediği tespit edilen 25 şüpheli şahsa eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı: 2 ayrı suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı: 2 ayrı suç örgütü çökertildi

Adli işlemleri devam ediyor.

tutuklama-2


Operasyonlar neticesinde; 15 adet ruhsatsız tabanca, suçtan elde edildiği değerlendirilen çok sayıda altın, yüksek miktarda döviz ve para ele geçirildi.

uzuner ve pelit çetesi

23 Nisan'da Dilan Polat'ın şarkısıyla kutlama! 23 Nisan'da Dilan Polat'ın şarkısıyla kutlama!

Pelit Çetesi lideri Rıfat Albayrak^tır.

Haber Merkezi