Güzellik salonları bulunan Dilan Polat ve Engin Polat ailesinin tüm mal varlığına el konuldu. Engin Polat ve Dilan Polat, "suç gelirlerini aklama, vergi usul kanununa muhalefet, resmî belgede sahtecilik, örgüt kurma ve yönetme" suçundan gözaltına alındı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın gözaltına alınmasının ardından gözler diğer güzellik merkezi işleten fenomenlere çevrildi. Birçok avukat ve gazeteci, kara para aklayan sosyal medya fenomenlerini bulmaya çalışıyor. Güzellik salonları bulunan ve lüks yaşantısıyla gündeme gelen Özlem Lina Öz'ün işletmeleri de araştırılmaya başlandı. Peki, Özlem Lina Öz kara para aklıyor mu? Özlem Lina Öz'e soruşturma açıldı?  İşte tüm merak edilenler...

özlem lina öz kızları

ÖZLEM LİNA ÖZ KARA PARA AKLIYOR MU?

Avukat Feyza Altun, Polat çiftinin ardından Öz çiftinin de araştırlması gerektiğini vurguladı. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Altun önce, "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler" iddiasında bulundu. Sosyal medya kullanıcılarının çiftle ilgili paylaşımlarına da yer veren Feyza Altun, Özlem ve Tayyar Öz'ün çekiliş yapıp, kendi yönettikleri hesaplara kazandırdığını ve hemen kullanıcı adını değiştirdikleri gibi iddialar olduğunu belirtti. 'Bu çekilişler için izin alındı mı? Alındıysa yerine getirildi mi? Çekiliş sonuçlarını ilan yemeyen veya çekiliş taahhüdünü yerine getirmeyen kişiler hakkında yüz bin liradan on milyon liraya kadar adli para cezası ve iki aydan iki seneye kadar hapis cezasına karar verilebilir' açıklamasında bulundu. Özlem ve Tayyar Öz'ün kozmetik sattıkları firmayı 2021'de kurduğunu, 2022'de de 245 bin TL vergi ödediğini iddia eden Feyza Altun, "2022 model bir Renge Rover 13-14 milyon. Bir milyon kar edip 13 milyonluk arabaya binmek neredeyse imkansız gibi" dedi. Altun ayrıca Tayyar Öz'ün Maraşlı olduğunu ve mecburi görevini Urfa Siverek'te yaptığını iddia etti. "Buralara baktığımda ise 'Tayyar Özsefil' isimli bir ortopedi uzmanı görüyorum. Maraşder'in de bir üyesi Tayyar Özsefil isminde" dedi ve bunun ya büyük bir tesadüf olabileceğini ya da birilerinin soyadını değiştirdiğini iddia etti. Ve son olarak, Dr. Tayyar Öz'ün kliniğinin internet sayfasındaki doktorlara bakıldığında hep yabancı isimli doktorların çıktığını gösteren bir video paylaştı ve durumun şüpheli gözüktüğünü ima etti.

ÖZLEM LİNA ÖZ KİMDİR?

Özlem Lina Öz, sosyal medya fenomeni ve iş kadınıdır. 

Özlem Lina Öz

ÖZLEM LİNA ÖZ NERELİ?

Özlem Lina Öz'ün memleketi Karabük Safranbolu'dur.

Özlem Lina Öz 5

ÖZLEM LİNA ÖZ KAÇ YAŞINDA?

Özlem Lina Öz, 1989 yılında doğdu. Öz, 34 yaşındadır. 

ÖZLEM LİNA ÖZ NE MEZUNU?

Özlem Lina Öz, Hemşirelik Fakültesi mezunudur.Özlem Lina Öz 2

ÖZLEM LİNA ÖZ NE İŞ YAPIYOR?

Özlem Lina Öz, Güzellik Merkezi işletmektedir.

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 3 polis şefi gözaltına alındı! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 3 polis şefi gözaltına alındı!

Özlem Lina Öz  4

ÖZLEM LİNA ÖZ'ÜN KAÇ İŞLETMESİ VAR?

Özlem Lina Öz'ün altı tane işletmesi vardır.

Özlem Lina Öz  3

ÖZLEM LİNA ÖZ EVLİ Mİ?

Özlem Lina Öz, Op. Dr. Tayyar T. ÖZ  ile evlidir.

Özlem Lina Öz 7

ÖZLEM LİNA ÖZ'ÜN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Özlem Lina Öz'ün 3 çocuğu vardır. Öz, 4. çocuğuna hamiledir. 

Özlem Lina Öz 6

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.