Prof. Dr. Özlem Kumrular hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Özlem Kumrular hakkında arştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Özlem Kumrular kimdir? Özlem Kumrular kaç yaşında, nereli? Özlem Kumrular ne mezunu? Özlem Kumrular öldü mü? Özlem Kumrular neden öldü'' sorularını aratıyor. Peki, Özlem Kumrular kimdir? Özlem Kumrular kaç yaşında, nereli? Özlem Kumrular ne mezunu? Özlem Kumrular öldü mü? Özlem Kumrular neden öldü? İşte tüm merak edilenler...

Özlem Kumrular

Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim? Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim?

ÖZLEM KUMRULAR KİMDİR?

Prof. Dr. Özlem Kumrular 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü’nde, yüksek lisansını aynı üniversitenin Tarih Bölümü’nde, doktorasını ise İspanya’da Salamanca Üniversitesi’nde tamamladı.

“Kösem Sultan”, “Haremde Taht Kuranlar - Nurbanu ve Safiye Sultan” gibi tarihi kurgu romanlar da kaleme alan Kumrular, “Sultanın Mutfağı” incelemesiyle Osmanlı saray mutfağına derinlemesine bakış getiren bir esere imza attı.

Özlem Kumrular Kimdir

ÖZLEM KUMRULAR NEDEN ÖLDÜ?

Geçtiğimiz yıl İsviçre'nin Zürih kentinde geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma alınan Prof. Dr. Özelm Kumrular hayatını kaybetti. 

Kaynak: Haber Merkezi