Türkiye'nin tanınmış komedyenlerinden Özgür Turhan, İzmir'deki tek kişilik stand-up gösterisi sırasında sahneden düşerek herkesi korkuttu. Ancak sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan Turhan, yatış yerinde dahi esprilerine devam ederek sevenlerini güldürdü.

Komedyen Ozgur Turhan Kimdir Kac Yasinda 16901199 3349 M

Komedyen Özgür Turhan sahneden düşerek kaburgalarını kırdı! https://t.co/bjynJrIlZr #SONDAKİKA #deprem#SurvivorAllStar2024 #mügeanlı Resmi Gazete'de
Begüm, Belçim Bilgin, Okan Buruk, Kız Kulesi, Trabzonspor, Beşiktaş, Emre Mor, İnci Taneleri, Dilber, Havva Öğüt, Ersan Şen pic.twitter.com/Gc0FtdZhlv

— Güçlü Anadolu Gazetesi (@Gucluanadolugzt) March 1, 2024

Sosyal medya paylaşımları ve tek kişilik gösterileriyle adından sıkça söz ettiren Özgür Turhan, geçtiğimiz gün sahnede dengesini kaybederek yere düştü. Olay anında izleyiciler büyük bir endişe içindeyken, Turhan'ın düştüğü yerden yaptığı şakalar, olayın dramatik boyutunu biraz olsun hafifletti.

Komedyen Ozgur Turhan Kimdir Kac Yasinda 16901199 6156 M

Turhan Hastanede Şaka Rüzgarı Estirdi

İsak Vural Kimdir? İsak Vural nereli? İsak Vural Kimdir? İsak Vural nereli?

Hastaneye kaldırılan Turhan, sağlık ekipleriyle yapılan müdahalenin ardından yattığı yerden şaka yapmaya devam etti. Olayın ardından sosyal medyada paylaşılan videolarda, komedyenin mizahi tavrı sevenlerini güldürdü.

Özgürr

Eşi Açıklama Yaptı: "Şekeri Düştü, Kaburgaları Kırıldı"

Özgür Turhan'ın eşi Deniz Bağdaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim. Şekeri düşmüş. Ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özetle, durumu iyi" ifadelerini kullandı.

S 55Ee0Edff2Befa6381323De74297B63D0C6A3Ebb

Özgür Turhan Kimdir?

1992 yılında Kayseri'de doğan Özgür Turhan, İzmir Balçova Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Deniz Bağdaş ile evli ve bir çocuk babası olan Turhan, sinema, dizi, stand-up gösterileri ve sosyal medya projeleriyle geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Turhan, başarılı kariyerine çeşitli film ve dizilerdeki rolleriyle devam ederken, sosyal medyada da etkileyici bir varlık göstermektedir. Kendine özgü mizahi tarzıyla Türkiye'nin sevilen komedyenleri arasında yer almaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ