Özgü Namal'ın yeni aşkı internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında ''Özgü Namal'ın yeni aşkı herkesi şok etti! Özgü Namal sevgilisi kimdir? Özgü Namal kimdir?'' soruları aratılıyor. Peki, Özgü Namal'ın yeni aşkı herkesi şok etti! Özgü Namal sevgilisi kimdir? Özgü Namal kimdir? İşte tüm merak edilenler...943652

TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti

Özgü Namal, Türk oyuncu ve modeldir. 28 Aralık 1978 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Namal, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başladı. Ardından televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol almaya başladı.

Özgü Namal'ın en bilinen ve popüler olduğu dönemlerden biri, 2004-2005 yıllarında yayınlanan "Asi" adlı televizyon dizisindeki performansıyla oldu. Dizi, Namal'a büyük bir bilinirlik kazandırdı ve onu Türk televizyonunun önde gelen oyuncularından biri haline getirdi.

Namal, birçok farklı film ve televizyon dizisinde rol aldı ve bu projelerdeki başarılı performanslarla Türkiye'de önemli bir oyuncu olarak kabul edildi. Kariyeri boyunca birçok ödül kazandı ve özellikle dramatik rollerdeki başarı ile tanındı.

Eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, uzun süredir ekranlardan uzak duruyor.

ozgu-namal-hakkinda-yeni-ask-iddiasi-9752

Özgü Namal'ın yeni aşkı Turizmci Ferman Bey olduğu ile ilgili söyleniyor.

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş