Özgür Özel ile Mansur Yavaş, Ferdi Zeyrek'in vefatının birinci yıl dönümü dolayısıyla Manisa'da düzenlenen anma programına katıldı. Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen hayır yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Özel ve Yavaş, Zeyrek için okutulan dualara eşlik etti. Programa çok sayıda vatandaş, partili ve belediye yöneticisi katıldı.

Özel ve Yavaş'tan Ferdi Zeyrek'e anma ziyareti - 2

Hamas: Gazze görüşmelerinde ilerleme sağlandı
Hamas: Gazze görüşmelerinde ilerleme sağlandı
İçeriği Görüntüle

Hayır yemeğinin ardından Özel ve Yavaş, Zeyrek'in kabristanının bulunduğu Çatal Mezarlığı'na geçti. Burada merhum başkanın mezarını ziyaret eden heyet, dua ederek karanfil bıraktı.
Duygusal anların yaşandığı mezarlık ziyaretinde Ferdi Zeyrek, sevenleri tarafından bir kez daha rahmet ve özlemle anıldı. Yapılan duaların ardından anma programı sona erdi.

Kaynak: İHA