Mamak Belediye Başkanlığı için yola çıkan ve adaylığını açıklayan Dr. Metin Özaslan, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Mansur Yavaş 19 Mayıs coşkusunu Başkentlilerle birlikte yaşadı Mansur Yavaş 19 Mayıs coşkusunu Başkentlilerle birlikte yaşadı

Devlet Planlama Teşkilatı Uzmanı, Şehircilik ve Yerel Kalkınma Uzmanı, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, 2024 yerel seçimleri CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu CHP Mamak İlçe Başkanlığı’nda yüzlerce kişinin desteğinden oluşan yoğun bir kalabalıkla yaptı.

Dr. Metin Özaslan'ın CHP’nin Mamak Belediye Başkan aday adaylığı başvuru formunu doldurup gerekli evrakları teslim etmesinin ardından basın açıklamasında bulunuldu.

İlk olarak CHP Mamak İlçe Başkanı Hacı Behçet Akdulum, “Aday adaylığı dosyasını teslim eden Metin Özaslan’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Mamak’ta 25 yıllık hasreti dindirmek için ilçe teşkilatı olarak çalışmalara başladık. 25 yıl sonra Mamak’ı almak istiyoruz.” dedi.

‘MAMAK’TA KENTSEL YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ’

Aday adaylığı başvurusunu yapan Dr. Metin Özaslan da konuşmasında; “İlçe başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladı. Bugün buraya Mamak’ın her bir köşesinden gelen tüm dostlara teşekkür ediyorum. Ankara’mız Atatürk ve Cumhuriyet şehridir. Aynı zamanda Mamak da Ankara’nın ilçesi olduğu gibi Atatürk’ün, Cumhuriyetin ilçesidir. Yakamda Atatürk’ün verdiği rozet var. Cumhuriyet Halk Partisi Kuvvacıların partisidir. Cumhuriyetin ikinci yüzyılına girdiğimiz bu dönemde Mamak'ın Atatürk’ün ve Cumhuriyetin ilçesi olduğunu tekrar hatırlatacağız ve bu 25 yıllık hasreti dindireceğiz. Kararlıyız, umutluyuz ve azimliyiz.  31 Mart 2024 yerel seçimlerinde inşallah bize yaraşır şekilde yarışıp, doğduğum, büyüdüğüm Mamak’ı hizmet anlamında başarılı CHP’li belediyeler arasına katarak, ortak akıl çerçevesinde hiçbir ayrım gözetmeksizin kentsel yaşam kalitesinin olabilecek en üst seviyede tutulması, hizmetlerin her bir vatandaşımıza eşit olarak fayda sağlaması için çalışacağız. Mamak bizimle birlikte hizmette ve yeniliklerde örnek bir belediye olacak. İlçemizde CHP olarak çok değerli bir yönetim var. Kendimizi örgütümüze, ilçemize, ilimize, genel merkezimize emanet ediyoruz. Adaylık başvurumuz hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

 'MİTİNG HAVASINDA GERÇEKLEŞEN KONUŞMASINDA COŞKULU KALABALIĞA TEŞEKKÜR ETTİ'

Aday adaylığı başvurusunu yapan ve basın açıklamasında da bulunan Dr. Metin Özaslan, daha sonra ellerinde;  “Metin ol Mamak, Özaslan geliyor”, “Mamak’ın öz evladı”, “Mamak’ın umudu Dr. Metin Özaslan”, “64 Mahalle seninle” gibi yazılı dövizler ile bina dışında kendisini bekleyen ve sevgi gösterisinde bulunan yüzlerce kişiden oluşan coşkulu kalabalığa bir platformun üzerinden seslendi ve adeta miting havasında gerçekleşen konuşmasında destekleri için teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi 05