Magazin gündemi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un yaşadığı yasak aşk haberiyle çalkalanırken, Kenan Tosun iddiaları yalanlamış, eşi Serpil Tosun ise "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Onları Allah'a havale ediyorum." açıklamasıyla ihaneti doğrulamıştı. 

ümran seyhan

Yaşananlardan sonra Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, geçtiğimiz gün yasak aşkı Kenan Tosun'la yine yakalanmıştı. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, bugünkü köşe yazısında Serenay Sarıkaya’nın yasak aşkıyla yakalanan annesine rest çektiğini ve annesi ile konuşmama kararı aldığını duyurdu. Ayrıca, Seyhan ile Tosun'un Kaz Dağları'ndaki yazlıklarında komşu olduğu iddiasını da doğrulayan ve Kaz Dağları’nda kendi yazlığı olduğunu da söyleyen Onur Akay, bugünkü köşe yazısında yasak aşk olayı ile ilgili detaylı bilgilere ulaştığını açıkladı.

Emre Altuğ evlendi mi? Emre Altuğ kiminle evlendi? Emre Altuğ evlendi mi? Emre Altuğ kiminle evlendi?

GELİNLİK GİYEREK EVLENECEĞİM!

İşte Akay’ın o yazısı:

“Ümran Seyhan yasak aşkıyla yine yakalanınca, Serenay Sarıkaya daha önce görüntü vermemesi için sert uyarıda bulunduğu annesine çok sinirlendi. Annesine rest çeken ve konuşmama kararı alan Serenay’a, annesinden gelen cevap ise çok daha ilginç olmuş. Ümran Seyhan kızı Serenay’a, “Bu benim hayatım ve kimse karışamaz. İnadına evleneceğim, hem de inadına düğün dernek yaparak, gelinlik giyerek evleneceğim.” demiş.

Bu arada iddiaları doğrulayarak, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Onları Allah'a havale ediyorum." diyen Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun, Kenan Tosun’a boşanma davası açtı. Boşanma gerçekleşince ise Ümran Seyhan’la Kenan Tosun evlenmeyi düşünüyor.

Benim de Kaz Dağları’nda yazlığım olduğu için, yasak aşk olayı ile ilgili detaylı bilgilere ulaştım. Buradaki esnaf da bu aşka şahit. Ümran Seyhan ile Kenan Tosun, Kaz Dağları'ndaki yazlıklarında komşu oluyor. Aralarındaki aşk 2022 yılının yaz ayında başlamış ve yasak aşklarını o yaz Kaz Dağları’ndaki bazı mekânlarda buluşarak ve bazı otellerde kalarak yaşamışlar. Geçtiğimiz sene kış ayında ise Kenan Bey’in Ümran Hanım’la buluşmak için yazlığa gitmesi, yasak aşk ortaya çıkmadan önce de Serpil Tosun’u şüphelendirmiş. Kenan Bey Ümran Hanım’a evlilik teklifini ise benim de sahiplerini tanıdığım Kaz Dağları’ndaki bir restoranda yapmış. Bu yasak aşk ortaya çıkmamış olsaydı eğer Kenan Bey eşine boşanma davası açacakmış.

Ben, ne ilginç bir tesadüftür ki Serenay Sarıkaya’nın bebekliğini ve küçüklüğünü de bilirim. Serenay’ı, Bakkal Mustafa’nın kızı olarak bilirdik. Ankara’da bizim mahalledeki bakkalın kızıydı. Babası Mustafa Sarıkaya, Ankara Seyranbağları’nda Sarıkaya Market’in sahibiydi. Nereden bilirdik ki bir gün bakkalın o kızı büyüyecek ve Türkiye’nin bütün jönlerini peşinden koşturan ünlü bir oyuncu olacak!”

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.