Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu testi pozitif çıktı
Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu testi pozitif çıktı
İçeriği Görüntüle

Ünlü oyuncu Ege Kökenli, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile sevenlerine acı bir haber verdi. 2022 yılında evlendiği eşi Lior Ahituv ile mutlu bir evlilik sürdüren Kökenli, gebeliğinin 22. haftasında bebeğini kaybettiğini duyurdu.

"Acı bir kayıp yaşadım"

Ege Kökenli, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından hamile olduğunu müjdeleyerek mutluluğunu paylaşmıştı. Instagram üzerinden bebek beklediğini duyuran oyuncu, hamilelik pozlarıyla da büyük ilgi toplamıştı. Ancak, son paylaşımında üzgün bir şekilde "Acı bir kayıp yaşadım" diyerek bebek kaybını takipçileriyle paylaştı.

Ege Kökenli

Kökenli, bu zor dönemde kendisini yalnız bırakmayan ailesine, yakınlarına ve sevenlerine teşekkür ederken, yaşadığı acıyı da içten bir şekilde dile getirdi. Oyuncunun hamilelik döneminde sık sık sosyal medya hesaplarından bebekle ilgili paylaşımlar yaparak, mutlu haberi sevenleriyle paylaştığı biliniyordu.

Bu üzücü kayıptan sonra, Ege Kökenli ve eşi Lior Ahituv’a sosyal medyada pek çok takipçisinden başsağlığı mesajları yağdı.

Muhabir: Buse Sarı