İstanbul’da hafta sonu beklenen şiddetli yağış nedeniyle kentte yapılması planlanan tüm sınavların ertelendiği bildirildi.

İSTANBUL’DA İKİ SINAV ERTELENDİ

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) internet sitesinden yapılan açıklamada, İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda hafta sonu İstanbul’da gerçekleştirilecek tüm sınavların ertelendiği belirtildi. Bu kapsamda ÖSYM tarafından cumartesi ve pazar günü İstanbul’da uygulanması planlanan Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2026/11 Farsça/İngilizce) ile Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Yazılı Sınavı’nın ertelendiği kaydedildi.

Ösym Sonuçlar

Marmaris’te çocuklar Uzay Haftası’nda galaksiler arasında yolculuğa çıktı
Marmaris’te çocuklar Uzay Haftası’nda galaksiler arasında yolculuğa çıktı
İçeriği Görüntüle

YENİ SINAV TARİHLERİ İÇİN DUYURU YAPILACAK

Açıklamada, İstanbul dışındaki tüm sınav merkezlerinde söz konusu sınavların planlandığı şekilde uygulanacağı ifade edildi. İstanbul’da sınava girecek adayların herhangi bir hak kaybı yaşamayacağı vurgulanırken, adaylara gerekli bilgilendirmenin yapılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA