Orta Direk Şaban filmi 1984 yılında çıkan komedi türünde bir filmdir. Orta Direk Şaban filminin yönetmenliğini Kartal Tibet yaparken, senaristliğini Osman F. Seden üstlenmiştir. Peki, Orta Direk Şaban filminin konusu ne? Orta Direk Şaban filminin oyuncuları kim? Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi? Orta Direk Şaban filmi ne zaman çekildi? Orta Direk Şaban filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Orta Direk Şaban Nerede Çekildi

ORTA DİREK ŞABAN FİLMİNİN KONUSU NE?

Sevdiği kadının kalbini kazanmak için güçlü rakibi ile zorlu bir mücadeleye girişen genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Şaban, sakin ve sıradan bir hayat süren genç bir adamdır. Kıt kanaat geçinen Şaban, gönlünü aynı mahallede yaşayan Bahar’a kaptırır. Ancak Bahar’ın kalbini kazanabilmek için öncelikle rakibini geride bırakması gerekmektedir. Güçlü rakibi Erkan, birçok spor dalında üstün yetenekleri bulunan başarılı bir sporcudur. İki adamın Bahar uğruna giriştikleri zorlu mücadeleye Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının da katılması işlerin karışmasına neden olur. Şaban, her türlü zorluğun üstesinden gelip, rakibini ardında bırakarak Bahar’ın kalbini çalmayı başarabilecek midir?

Orta Direk Şaban Oyuncuları

ORTA DİREK ŞABAN FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Kemal Sunal-Rolü : Şaban

Bahar Öztan-Rolü : Bahar Gökçe

Ergun Köknar-Rolü : Adnan Bıçakçı

Yavuzer Çetinkaya-Rolü : Çete Reisi Çakal

Reha Yurdakul-Rolü : Şükrü Bey

Renan Fosforoğlu-Rolü : Gıyasettin Amca

Memduh Ün-Rolü : Tahsin Bey

Coşkun Göğen-Rolü : Sinyor Lopez

Orta Direk Şaban

Pi'nin Yaşamı gerçek hikaye mi? Pi'nin Yaşamı gerçek hikaye mi?

ORTA DİREK ŞABAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Orta Direk Şaban filmi çekimleri İstanbul'un Üsküdar Salacak, Beşiktaş, Levent, Pera Palas Otel ve Yeşilköy semtlerinde yapılmıştır.

Orta Direk Şaban Ne Zaman Çekildi

ORTA DİREK ŞABAN FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Orta Direk Şaban filmi 11 Haziran Salı günü saat 20:00'de Now TV'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi