Orhan Karadaş, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Orhan Karadaş kimdir? Orhan Karadaş nereli? Orhan Karadaş kaç yaşında? Orhan Karadaş ne mezunu? Orhan Karadaş evli mi" sorularına yanıt arıyor. Peki, Orhan Karadaş kimdir? Orhan Karadaş nereli? Orhan Karadaş kaç yaşında? Orhan Karadaş ne mezunu? Orhan Karadaş evli mi? İşte tüm merak edilenler...

10-158

ORHAN KARADAŞ KİMDİR?

Orhan Karadaş, 29 Haziran 2021’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yapılan oylamayla Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeliğine, daha sonra ise Üst Kurul Başkan vekilliği görevine seçildi. Sürekli basın kartı sahibidir.

orhan-karatas-kimdir-1624981544

ORHAN KARADAŞ NERELİ?

1960 yılında Kars Sarıkamış’da doğdu. 

9-171

ORHAN KARADAŞ KAÇ YAŞINDA?

Orhan Karadaş, 63 yaşındadır.

Orhan Karadaş

ORHAN KARADAŞ NE MEZUNU?

İlk ve ortaokul eğitimini Sarıkamış’ta tamamladı. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra Türk Haberler Ajansı’nda gazeteciliğe başladı. Askerlik görevini Manisa Demirci’de Yedek Subay Askerlik Şube Başkanı olarak yerine getirdi.

10-158

Türkiye Gazetesi’nde Parlamento Muhabiri, İstihbarat Şefi, Haber Müdürü olarak görev yaptı. TGRT Haber Müdürlüğü görevinde bulundu. 1999 Milletvekili genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) ikinci sıra Kars Milletvekili adayı oldu. 2001 yılında Ortadoğu Gazetesi Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı olarak başladığı görevini 2018 yılına kadar sürdürdü. TÜRKGÜN Gazetesi’nin kurucuları arasında yer aldı ve bu gazetede Genel Yayın Yönetmenliği ile köşe yazarlığı görevlerinde bulundu.

orhan-karatas-kimdir-1624981544

ORHAN KARADAŞ EVLİ Mİ?

Evli, Zeynep Ecehan ve Zehra Nilhan’ın babasıdır.

Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir? Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir?

9-171

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.