İstanbul Eyüpsultan'da bir özel lisede müdürlük yapan İbrahim Oktugan hayatını kaybetti. Gündemi sarsan bu olay sonrası İbrahim Oktugan kim olduğunu ve ölüm sebebi merak ediliyor. Peki, İbrahim Oktugan kimdir? İbrahim Oktugan neden öldürüldü? İşte detaylar...

Jose Mourinho kimdir? Jose Mourinho kaç yaşında? Jose Mourinho kimdir? Jose Mourinho kaç yaşında?

Ibrahim Oktugan Müdür

İBRAHİM OKTUGAN KİMDİR?

Alibeyköy Mahallesi Beste Sokak'taki özel lisede yabancı uyruklu bir öğrenci, 74 yaşındaki okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan okul müdürü İbrahim Oktugan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İBRAHİM OKTUGAN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

17 yaşındaki Iraklı lise öğrencisi Y.K. okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla ateş etti.

Yusuf Tekin Meb

BAKAN TEKİN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ''Meslektaşımız İbrahim Oktugan'ın uğradığı menfur saldırı sonucu vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Bu elim hadiseyi kınıyor, merhum eğitimcimiz İbrahim Oktugan'a yüce Allah'tan rahmet; ailesi, öğrencileri, mesai arkadaşları ve velilerimize sabır diliyorum. Hepimizi derinden etkileyen bu tür elim olayların bir daha yaşanmaması ve eğitim ortamlarının daha güvenli alanlar olması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi