Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki Ocak ayında 'koç' burcunu neler bekliyor? Koç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'koç' burcunu Ocak ayında bekleyenler...

burçç

5 Mayıs Terazi burcu günlük burç yorumu 5 Mayıs Terazi burcu günlük burç yorumu

OCAK AYINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre koç burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Sevgili Koç burcu, ocak ayında kendi kaderinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Kariyer alanlarında desteklendiğiniz ve mali konular ile ilgili yeni kazanç alanları yaratabileceğiniz, işiniz ile ilgili başlatacağınız projelerde kalıcı başarı oluşturabilmeniz için çok önemli ve güzel bir ay olacak. Özellikle 11 – 19 Ocak aralığında kariyer hayatınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcundaki seyahati devam ederken, eğitimler ve yolculuklar konusunda güzel deneyimler yaşayacaksınız.

Bu ay çalışma hırsınız ve azminiz sizi diğerlerinden öteye taşıyacak. 19 Ocak itibariyle işinizle ilgili attığınız adımların sonuçlarını almaya başlayacaksınız. Farklı gelir kaynakları yaratabileceğiniz yeni anlaşmalar, sözleşmeler için uygun bir zaman. Ancak yine de güvenebileceğiniz insanlar ile hareket etmelisiniz. 25 Ocak ayında gerçekleşecek Dolunay yatırım araçlarına, borsa veya kripto konularında dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Aşk ve arkadaşlıklar ile ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Artık duygularınızla yüzleşip, gerçekleri kabullenme zamanı geldi.  

Kaynak: Haber Merkezi