Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Ocak ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'başak' burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'başak' burcunu Ocak ayında bekleyenler...

3 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 3 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

burçç

OCAK AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre başak burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Sevgili Başak burcu, ayın ilk günlerinde ev düzeniniz, aile içi ilişkiler ön planda olacak. Bu ay bekar olan başak burçları için aşk hayatları hareketleniyor. Uzun soluklu ilişkiler için 11 Ocak sonrası sizin için yeni tanışmaların olacağı dönemleri gösteriyor. Bu ay sanat, spor konularıyla daha yakından ilgileneceksiniz. Sanat ile ilgilenen hatta telli çalgılar ile ilgilenen başaklar için başarılarla dolu bir ay olacak. Ocak ayı üretken olduğunuz, fiziksel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz, şans oyunları ve borsa da şanslı etkiler yakalayabileceğiniz bir ay olacak. 11-19 Ocak tarihleri arasında yapacağınız yatırımlarda dikkatli olursanız kazanç sağlama ihtimaliniz artacaktır. Evli olan Başaklar gebelik haberleri alabilirler. 25 Ocak tarihinde gerçekleşecek Dolunay ile sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Çalışma ve hizmet alanlarında hukuki sorunlar yaşanabilir.  

Kaynak: Haber Merkezi