Dijital medya platformu Netflix nefes kesici yapımlar yayınlamaya devem ediyor. Platformun yeni yapımı,  Obliterated dizisi izleyiciler ile buluştu. Diziyi izlemeyi düşünen kullanıcılar diziyi araştırmaya başladı. Peki, Obliterated dizisinin konusu ne? Obliterated dizisi kaç bölüm? Obliterated dizisinin 2. sezonu gelecek mi? Obliterated dizisinin yönetmeni kim? Obliterated dizisi hangi ülkede geçiyor? Obliterated dizisinin oyuncuları kim?

Obliterated dizisinin konusu ne? Obliterated dizisinin konusu ne?

Obliterated 2

OBLITERADED DİZİSİNİN KONUSU NE?

Obliterated, Las Vegas'a yönelik ölümcül bir tehdidi önleyen seçkin bir özel kuvvetler ekibinin hikayesini konu ediyor. Seçkin bir özel birim, Las Vegas'ta bir bombayı etkisiz hale getirmekle görevlendirilir. Görevlerini başarıyla tamamlayan ekip, içki, uyuşturucu ve seksle dolu bir kutlama partisi yapar. Ancak çok geçmeden etkisiz hale getirdikleri bombanın sahte olduğunu keşfederler. Kutlamanın ardından bitkin düşen ekip, engelleriyle mücadele etmek, kişisel sorunlarının üstesinden gelmek, gerçek bombayı bulmak ve dünyayı kurtarmak zorundadır.

Obliterated 4

Günahlar Şehri'ni ölümcül bir tehlikeden kurtaran bir özel kuvvetler ekibi, büyük bir partiyi hak etmiştir. Ancak gerçek tehdit ortaya çıkınca bir an önce ayılmaları gerekir. 

Kırımlı filminin konusu nedir? Kırımlı filminin konusu nedir?

OBLITERADED DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosu: Shelley Hennig,Nick Zano,Terrence Terrell

Obliterated 5

OBLITERADED DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

Dizi, 1 sezon 8 bölümdür. 

Obliterated 3

OBLITERADED DİZİSİNİN 2. SEZONU GELECEK Mİ?

Dizinin 2. sezonunun çıkıp çıkmayacağı bilinmemektedir. 

Obliterated 6

OBLITERADED DİZİSİNİN YÖNETMENİ KİM?

Dizinin yaratıcıları,  Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg ve Josh Heald'dir. 

Obliterated 2

OBLITERADED DİZİSİ HANGİ ÜLKEDE GEÇİYOR

Dizi, Amerika Birleşik Devletleri'nde geçmektedir. 

Obliterated 5

Kaynak: Haber Merkezi