14 Mayıs İkizler burcu günlük burç yorumu 14 Mayıs İkizler burcu günlük burç yorumu

Başarılı Astrolog Nuray Sayarı, yorumlarıyla gündemi belirlemeye devem ediyor.  Tarih vererek açıklamarda bulunan Sayarı, Türkiye'nin ilerleyen aylarda başına gelecek olaylardan bahsederek büyük bir kehanette bulundu. 

22-104

20 Eylül'den sonrasına vurgu yapan Sayarı, Türkiye için büyük zenginlik öngördü. 

24-88

Sayarı'nın bu tarihten sonra Türkiye'nin büyük bir refaha kavuşacağına dair tahminleri, sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti.

25-85

Zenginliğin sebeplerini detaylı anlatmasa da bu zenginliğin bir petrol ya da doğal gaz rezervi ile ilgili olabileceği konusunda genel bir kanı oluştu.

Sayarı'nın bu öngörüleri, Türkiye'nin enerji kaynakları ve ekonomik durumu üzerine geniş kapsamlı tartışmaların yaşandığı bir dönemde ortaya çıktı.

nuray sayarı 3

Enerji kaynaklarının uluslararası ilişkilerdeki önemli rolü düşünüldüğünde, bu tür tahminler, ülkemizin geleceği hakkında önemli bir merak unsuru oluşturuyor.

nuray sayarı

Evrim Akın'a konuşan astrolog Nuray Sayarı, Türkiye ile ilgili 20 Eylül tarihini vurgulayarak şunları ifade etti:

26-81

"Kimle olursa olsun, neyle olursa olsun, Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de değişiyor. Ayrılmayan, dağılmayan kalmadı, cacığa çevirdi bizi. Hangi burçlar küçülmeye gidiyor? Allah hepimizin yardımcısı olsun ama 20 Eylül'den çok umutluyum. Çok bingo bir gün. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak. Burayı kesin ve saklayın. 20-28 Eylül arasında Türkiye'de bomba haberler duyacağız. Türkiye çok büyük bir zenginliğe gidecek. Çok bingo bir dönem, bingo bir zaman. Bu dediğim olduğunda ben halının üzerine uçarım artık."

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.