Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların nisan ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki nisan ayında 'yengeç' burcunu neler bekliyor? yengeç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'yengeç' burcunu nisan ayında bekleyenler...

NİSAN AYINDA YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Nisanda Güneş tutulması kariyer evinizde gerçekleşiyor. Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkıyor. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalısınız. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız.

Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Nisanda güven duygusunun önemli olduğunu somut bir şekilde görmek isteyeceksiniz. Çevrenizde meydana gelen olayları tamamen kendi doğrularınızla şekillendirip, değerlendireceksiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.

6 Nisan'da bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu ay 20 Nisan'da Koç burcunda Güneş tutulması oluyor. Merkür geri gitmeye başlıyor. Kozmik etkiler, ilişkilerinizde aksayan durumları düzeltmeniz için size fırsatlar sunacaktır. Bu nedenle özel durumlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni yaşantınıza hazırlayacaktır.

Haber Merkezi