Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların nisan ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki nisan ayında 'kova' burcunu neler bekliyor? kova burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'kova' burcunu nisan ayında bekleyenler...

NİSAN AYINDA KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

20 Nisan'da iletişim evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Girdiğiniz topluluklarda düşünce birliği içinde olacağınız akıllı kişilerin etkisinde kalmak sizi olumsuz yapılandırabilir. Sosyal yaşantınız ve iş hayatınız olumlu bir havada sürecek; fakat bir o kadar da yüksek tansiyonlu olacak. Hissettiğiniz şeyleri yaşamak istediğiniz için hiçbir konuda karşıt düşünce içinde olanlara taviz vermek istemeyeceksiniz.

Sıra dışı bir kişilik çiziyorsunuz. Kararlı ve amaçlarınıza uygun hareket ederken, sizi sevgiyle kabul edenler gibi öfke duyanlar da olacaktır. 20 Nisan'da Güneş tutulması gerçekleşiyor. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Cesaret ve atılganlık isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Arkadaşlarınızla güç birliği içinde olmanıza rağmen, çıkacak tartışmaların, rutin yaşamınızı olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, duygularınızda otokontrolü elden bırakmamalısınız.

Bu ay Mars, Yengeç burcunda; Plüton, Kova burcunda ilerliyor. Sağlığınız sorun yaratmasa da ayaklar, bacaklar ve kalça hassas olabilir. Sosyal aktivitelerde ön plana çıkacak ve zorlayacak hareketlerden kaçınmalı, ağır spor yapmamalısınız. 20 Nisan'da Güneş tutulması Koç burcunda gerçekleşiyor, Merkür geri gidiyor. Gireceğiniz ortamlarda tartışmalardan sakınmalısınız. Spor aktiviteleri, bedensel hareketler ve yürüyüşlerin size faydası olacaktır.

Haber Merkezi