Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların nisan ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki nisan ayında 'balık' burcunu neler bekliyor? balık burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'balık' burcunu nisan ayında bekleyenler...

NİSAN AYINDA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

20 Nisan'da Güneş tutulması evinizde gerçekleşiyor. Bazı dostlarınızın desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Finans evinizdeki Güneş'in size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız.

Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Para kaynaklarına kolay bir şekilde ulaşacak, hatta eşinizin ve ortağınızın maddi imkanlarından faydalanacaksınız. İçsel sezgileriniz sayesinde bazı engelleri çok kolay aşacaksınız. 20 Nisan'da Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu durum duygusal yönlerinizi daha da arttırırken, sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar derin ki sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor.

Fazla alıngan olduğunuz bir ay yaşayacaksınız. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Hayal kırıklığı size göre değil; fakat çevrenizdeki kişilerin üzerinizdeki baskısı sizi üzebilir. Kıskançlıktan uzak kalmalısınız. Takıntılarınızla yaşamaktan vazgeçin. Sağlık gezegeniniz 22 Nisan'a kadar sizi güçlü fakat yorgun yapabilir. 23 Nisan'dan sonra Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor. Plüton etkileşimi sayesinde değişim rüzgarları sizden yana olacak. Aktif bir şekilde sosyal çevrelerde bulunmak sizi bu ay yoracak. 6 Nisan'da Dolunay, Terazi burcunda doğuyor. 20 Nisan'da Güneş tutulması Koç burcunda gerçekleşiyor. Aynı zamanda Merkür geri gidiyor. Bu, sizin daha sağlıklı kararlar vermenizi de sağlayacak.

Haber Merkezi