Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların nisan ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki nisan ayında 'akrep' burcunu neler bekliyor? akrep burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'akrep' burcunu nisan ayında bekleyenler...

NİSAN AYINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

20 Nisan'da Koç burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yaşamda talebinizin çok fazla olduğu bir dönemdesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. İş arayan arkadaşlarınıza gerekli müdahaleleri yapacak, görev alanlarınızı farklı alanlara kaydıracaksınız.

20 Nisan'da Güneş tutulması Koç burcunda. Gözünüz kara. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak. Kendiniz için veya yakın çevrenizde, resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir. Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak.

Duygusal yönlerinizi çekici bir şekilde karşı tarafa yansıtabileceksiniz. 6 Nisan'da Dolunay, Terazi burcunda doğuyor. 20 Nisan'da Güneş tutulması Koç burcunda gerçekleşiyor. Aynı zamanda Merkür, Boğa'da retro yapıyor. Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir aydasınız. Eskiye olan özleminiz artıyor. El becerileriyle uğraşmak sizi stresli iş ortamlarından uzaklaştıracaktır. Sağlığınıza özen göstermek zorundasınız. Rutin kontrollerinizi yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız. Çarpıntılar ve kansızlıkla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

Haber Merkezi