Haber - Züleyha Kandöker Yiğit

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar aranmaya devam ediliyor. Programda son olarak 2 Eylül Cumartesi Bursa Gemlik'ten kaybolan Nevrigül Alan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Alan'ın kimler tarafından öldürüldüğü araştırılırken beklenmedik gelişmeler meydana geldi. 

Nevrigül Alan

Kızlarını aramak için programa katılan aile Alan'ı kimlerin öldürdüğü bulmak istiyor. Şüpheliler arasında yer alan Nevriye Alan'ın kız kardeşi Nazmi Alan'ın bildiklerini sakladığı düşünülüyor. 

Müge Anlı-1

Nazmiye Alan'ın Müge Anlıya, "Ablamı öldüren kişi Fatih" olabilir demesinin ardından gözler Fatih isimli kişiye çevrildi. Peki, Fatih kimdir? İşte Nevrigül Alan cinayetindeki son gelişmeler...

müge-1

Programa gelen ihbara göre Fatih, Barış, Uğur, Hakan, Nazmiye ve Nevrigül'ün buluştukları bir "Ortam evi" var. Nevrigül kaybolmadan önce altı kişinin sık sık bu evde vakit geçirdiği ve yasaklı madde kullandığı iddia ediliyor. Bir komşunun yaptığı ihbara göre, Nevrigül kaybolmadan bir ay önce Nevrigül bu evde şiddete maruz bırakılıyor ve kilitleniyor. Komşuların ihbarının ardından Nevrigül evden çıkarılıyor. Polis bu sebepten bir işlem yapamıyor. Bu olayın Nazmiye tarafından da bilindiğini söyleyen komşu, "Nevrigül'ün ağızı burnu kanlar içindeydi" diyor. 

Müge Anlı Fatih

FATİH KİMDİR?

Programda adı geçen Fatih'in yaşı Nazmiye ve Nevrigülden büyük. 

Seda Bakan'ın eşi Ali Erel kimdir? Seda Bakan'ın eşi Ali Erel kimdir?

Güvenlik Yılmaz 2

Haber Merkezi

Editör: Züleyha Kandöker Yiğit