Neslim Güngen katıldığı bir programda Dilan Polat benim öğrencimdi ve Engin Polat'ın Naylon Fatura işi yaptığını duymuştum dedi. Olaylardan önce Engin Polat belinde silahlı korumalarla geldi dedi?Neslim Güngen (2)

Neslim Güngen, Dilan Polat ile yaşadığı bir kavga sonrasında adı geniş kitlelerce duyulan Güngen, güzellik sektöründeki büyük bir üne sahiptir. 

Seda Bakan'ın eşi Ali Erel kimdir? Seda Bakan'ın eşi Ali Erel kimdir?

Neslim Güngen ne mezunu? Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen ne iş yapıyor? Neslim Güngen in kaç çocuğu var? İşte, Neslim Güngen'in hayatına dair merak edilen detaylar.

Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen, Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan güzellik merkezleriyle bilinmektedir. Dilan Polat'la olan geçmişteki bir olayı kamuoyuna duyurmasıyla dana çok tanınmıştır. Neslim Güngen henüz 13 yaşındayken bir kuaför salonunda çalışması ile birlikte hem iş hayatına hem de güzellik sektörüne adım atmıştır. 2007 yılında ise sosyal medyada paylaştığı profesyonel makyaj videoları ile kendinden bahsettirmeyi başarmaya başlamıştır. Neslim Güngen single çalışmalarıda yapmıştır.

Neslim Güngen (1)

Neslim Güngen kaç yaşında?

Neslim Güngen 1986 doğumludur.ns

Neslim Güngen nereli?

Neslim Güngen istanbul doğumludur.nsw

Neslim Güngen Evli Mi?

Evli ve üç çocuk annesi olan Neslim Güngen'in eşi İnanç Güngen'dir. İnanç Güngen, Cosmones Medikal adlı firmanın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak faaliyet göstermektedir.Inanç Güngen (1)

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş