Sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı.

Köye inen kurt 20 koyunu telef etti! Köye inen kurt 20 koyunu telef etti!

Gazeteci Murat Ağırel, Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından 600'den fazla fenomeni inceleyerek Neslim Güngen'in de dikkat çeken isimlerden biri olduğunu ortaya koydu. Ağırel, güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni olan Neslim Güngen hakkında bilinmeyen iddiaları paylaştı. Polat ailesinin davası, birçok fenomen ve güzellik merkezi sahibini etkiledi, Neslim Güngen de bu isimlerden biri oldu.

Neslim Güngen eşi kimdir? İnanç Güngen kimdir? Neslim Güngen eşi kimdir? İnanç Güngen kimdir?

Dilan Polat'ı güzellik sektörüyle tanıştıran Güngen hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Fenomen davalarına yakından bakan Murat Ağırel, Güngen'in zamanında Dilan Polat'a karşı hatalar yaptığını açıkladı.

Neslim Güngen (3)

Ağırel, Twitter hesabından belgelerle desteklenen paylaşımlar yaparak, ülkede yaşamın giderek zorlaştığını vurguladı. Vergisini veren ve yasalara uyan insanlar için geçerli olan zorluklara dikkat çekti. Son günlerde "Güzellik Merkezi" ve "Kozmetik" adı altında ticaret yapan kişilerin lüks bir yaşam sürdüğüne dair iddiaları da paylaşarak, altın külçeler, lüks araçlar, yatlar, uçaklar ve lüks marka eşyalara dikkat çekti.

Neslim Güngen kimdir? Neslim Güngen kimdir?

Ağırel, bu durumu "Açlık sınırının asgari ücreti geçtiği, sadece soluduğumuz havadan verginin alınmadığı (şimdilik) canım ülkemde yaşamak çok zor hale gelmiş durumda" ifadeleriyle özetledi.Neslim Güngen (1)

Neslim Güngen, Murat Ağırel'in kendisine iftira attığını söyleyerek, Gazetecilerin de araştırılması gerektiğini ifade etmişti.

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş